Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Offisiell åpning av HUNT 4-stasjonen

tirsdag 16. januar 2018, 10:00 - 11:30

Informasjon

HUNT4 åpning Leksvik - Klikk for stort bildeHUNT4 åpning Leksvik HUNT 4 feltstasjon i Leksvik har offisiell åpning tirsdag 16. januar klokken 10:00. Da markerer vi at feltstasjonen for HUNT 4 Nord Trøndelag er åpnet!

Inngang i sokkelen under helsetunet.

Mer informasjon om HUNT4-undersøkelsen i Leksvik

Program:

Det blir snorklipping og appell ved ordfører Steinar Saghaug, kulturelt innslag fra kulturskolen og toraderan.
I tillegg blir det servering av HUNT-kake, frukt og forfriskninger. Det blir også mulighet for å komme å se på på de ulike stasjonene som deltakerne skal innom.
Dere vil også møte feltpersonellet som er rekruttert lokalt og som drifter feltstasjonen.

Hvorfor delta på HUNT?

Du gir et stort bidrag til framtidig helseforskning og hver enkelt deltaker får en gratis helsesjekk.
Det igjen bidrar til bedre livskvalitet i en friskere befolkning, bedre behandling av sykdommer og ny kunnskap om hvordan forebygge sykdom.

Alle voksne innbyggere (20+) i tidligere Leksvik kommune blir invitert til og komme hit og la seg HUNT-undersøke i løpet av åpningsperioden fram til 1. mars.

Velkommen!

Sted

Leksvik helsetun
 

Kontakt

HUNT 4 Nord-Trøndelag
 

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.