Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Snøhvit

søndag 12. mai 2019, Hele dagen

Informasjon

Indre Fosen kulturskole og Leksvik Teatertrupp samarbeider om familiemusikalen Snøhvit.

Lille prinsesse Snøhvit av Landet Her ønsker seg en ny mamma fordi den egentlige mora hennes er død. Og endelig en dag skjer det: Kongen kommer hjem med en ny kjæreste. Men denne stemora viser seg å være langt fra moderlig. Snarere mer morderlig. Hun er bare opptatt av å speile seg og være den vakreste i Landet Her. MEN når Speilet plutselig en dag kroner stedattera vakrest i Landet Her, må stemora gjøre tiltak. Hun må få Snøhvit ut av landet. Skal hun kaste henne ut? Eller gifte henne bort til en utenlandsk prins? Eller må hun gå hakket mer brutalt til verks? Stemora og Den onde hjelper konspirerer, og Snøhvit ligger tynt an.
Heldigvis er skogene i Landet Her fulle av snille dyr, dverger og prinsesser i alle farger som vil hjelpe Snøhvit fra stemoras neglelagte klør. Og ser vi ikke snurten en bråmodig prins mellom trærne? Eller er det bare en simpel bakersvenn? Det er ikke lett å se forskjell når kjærlighet gjør blind...

Sted

Leksvik kultursal
 

Kontakt

Indre Fosen kulturskole
 

Svein Buan
Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk

Fant du det du lette etter?