Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

VENNEKINO med VENNEPRISER- Rive-Rolf krasjer internett

lørdag 20. april 2019, 16:00 - 18:10

Informasjon

VENNEKINO MED VENNEPRISER
Be med deg en venn på kino for å se 
"Rive-Rolf krasjer internett"

Vennekinopriser: 
2 barn: 130 kr, 2 voksne : 170 kr

Rive-Rolf og den unge bråkmakeren Vanilje von Sukkertopp må navigere på den store og dynamiske verdenswebben i jakten på en erstatningsdel, for å redde Vanilje sitt spill, Sugar Rush.

I "Rive-Rolf krasjer Internett" forlater våre venner den trygge spill arkaden og må begi seg ut i det ukjente, spennende og ekspansive internettet, som kanskje bryter sammen ved et besøk av Rive-Rolf. Videospillets skurk Rive-Rolf og hans bråkmaker-venninne Vanilje von Sukkertopp setter alt på spill når de reiser ut i det verdensomspennende internettet på jakt etter en erstatningsdel, slik at Vaniljes spill skal overleve i arkaden. Rive-Rolf og Vanilje må stole på Internetts innbyggere, Netizens i jakten på den utdaterte delen, men med hjelp av Yesss, hovedalgoritmen for et av de mest populære sidene på Internett og den supertøffe racerbil-sjåføren Shank, fra bilspillet alle spiller, Slaughter Race legger de ut på en reise som aldri kan 

Pris voksen: 2 for 170

Pris barn: 2 for 130

Aldersgrense: 6 år

https://www.vanvikankino.no

Sted

Vanvikan samfunnshus
 

Kontakt

Vanvikan Kino
Vanvikanveien 1,  7125 Vanvikan

Tlf.: 95788854

(post): post@vanvikankino.no

Nettside: http://www.vanvikankino.no

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk

Fant du det du lette etter?