Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

VENNEKINO med VENNEPRISER- Alita

lørdag 20. april 2019, 18:30 - 20:50

Informasjon

VENNEKINO MED VENNEPRISER
Be med deg en venn på kino for å se 
"Alita: Battle Angel"

Vennekinopriser: 
2 barn: 130 kr, 2 voksne : 170 kr

Fra visjonærne filmskapere James Cameron (Avatar) og Robert Rodriguez (Sin City) kommer Alita: Battle Angel, et episk eventyr om håp og mot. 

Når Alita (Rosa Salazar) våkner i en fremmed verden uten å huske hvem hun er blir hun tatt hånd om av Ido (Chrisoph Waltz), en empatisk lege som ser at et sted inne i den forlatte cyborgen er hjertet og sjelen til en ung kvinne med en ekstraordinær fortid. Etter hvert som Alita lærer å navigere i sitt nye liv og i de forræderiske gatene i Iron City, forsøker Ido å skjerme henne fra hennes mystiske fortid, mens hennes nye venn Hugo (Keean Johnson) i stedet hjelper henne med å vekke minnene. Men det er kun når de onde og korrupte maktene som styrer byen kommer etter Alita at hun oppdager et hint til hennes fortid - hun har unike krefter som de som står med makten vil gjøre alt for å kunne kontrollere. Hvis Alita holder seg unna, kan hun være nøkkelen som kan redde vennenene hennes, familien hennes, og den verdenen hun har blitt glad i. 

Pris voksen: 2 for 170

Pris barn: 2 for 130

Aldersgrense: 12 år

https://www.vanvikankino.no

Sted

Vanvikan samfunnshus
 

Kontakt

Vanvikan Kino
Vanvikanveien 1,  7125 Vanvikan

Tlf.: 95788854

(post): post@vanvikankino.no

Nettside: http://www.vanvikankino.no

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk

Fant du det du lette etter?