Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

VANVIKAN KINO: FROST - Førpremiere

søndag 15. desember 2019, 16:00 - 18:00

Informasjon

VANVIKAN KINO: FROST - Førpremiere

DA åpner vi for årets høydepunkt. Nå kan det kjøpes billetter til førpremieren på FROST II. Det blir en festpremiere med opplegg før filmen, dørene åpner kl 14.00. Pynt dere gjerne i deres fineste FROST kostyme Klikk for stort bilde:-)
MER INFO KOMMER!! Følg med på vår hjemmeside.
https://www.vanvikankino.no/program/frost-2-1/
Trailer: https://www.vanvikankino.no/program/frost-2-1/#trailer

Hvorfor ble Elsa født med magiske krefter? Sannheten kommer for en dag og truer hennes rike. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven, legger hun ut på en farlig, men bemerkelsesverdig reise.

I Frost fryktet Elsa at hennes krefter var for mye for verden. I Frost 2 håper hun kreftene er sterke nok. Fra de Oscar-vinnende regissørerne Jennifer Lee og Chris Buck, produsent Peter Del Vecho og låtskrivere Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez – kan vi endelig igjen møte våre kjente og kjære venner når Walt Disney Animation Studios
Frost 2 kommer på kino over hele landet 1. juledag 2019, og Vanvikan Kino har fått mulighet til å ha førpremiere på filmen som alle venter på....

Pris voksen: 120

Pris barn: 95

Aldersgrense: ?? Ikke satt enda

Varighet: 12:00

https://www.vanvikankino.no

Sted

Vanvikan samfunnshus
 

Kontakt

Vanvikan Kino
Vanvikanveien 1,  7125 Vanvikan

Tlf.: 95788854

(post): post@vanvikankino.no

Nettside: http://www.vanvikankino.no

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk