Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2-dagerstur til SELBU 22.-23.august 2020 med Norsk Radio- og TV-museum, Selbusjøen Hotell & Gjestegård, og Hjelseng Gård.

lørdag 22. august 2020 10:00 - søndag 23. august 2020 18:30

Informasjon

"Velkommen til Selbu – et lykkeland!"

Sett av dagene og meld deg på. Vi kjører 2-dagerstur til Selbu lørdag 22.-søndag 23.august, med avreise fra Linesøya, og videre trase via Stokkøya, Årnes, Krinsvatnet, Olsøy, Rissa og Stadsbygd.

Vi har laget et innholdsrikt program der vi starter besøket vårt i Selbu med lunsj på Selbusjøen Hotell og Gjestegård, der vi også skal bo under oppholdet i Selbu. Etter lunsjen blir det en guidet rundtur i Selbu, og et besøk hos Selbu Bygdemuseum.

På kvelden får vi servert en god middag på hotellet vårt. Etter middagen er det god tid til å nyte kvelden i en av hotellets stuer.

Etter en god natt og en god frokost, sjekker vi ut av hotellet og tar turen til Jan Erik på Norsk Radio- og TV-museum. Her vil vi få en omvisning i Norges største radiosamling og i det nye TV-museet. Der blir også tid til formiddagskaffe.

Turen vår forsetter til Stjørdal, der vi skal besøke Hjelseng Gård for dagens lunsj. Vi får helt sikkert også smake på kaffen brent på gårdens kaffebrenneri.

Etter lunsj fortsetter turen vår hjem til Fosen. Ankomst Årnes er beregnet til ca klokken 19:50 og Linesøya ca klokken 20:40

 

Dag 1:

Avreise fra Linesøya Bussholdeplass klokken 09:00, vi kjører via Stokkøya, bussholdeplassen ved Parken kjøpesenter klokken 09:50 og Rissa Hotell klokken 10:55. Etter en fin ferjetur kjører vi videre til Selbu.

 

Vi sjekker inn på Selbusjøen Hotell og Gjestegård, der vi skal bo under oppholdet i Selbu. Her servers det lunsj før vi blir med på en guidet rundtur i Selbu. Et besøk på Selbu Bygdemuseum blir det også tid til.

 

På hotellet vårt blir det god tid til å nyte kvelden i en av stuene etter en god middag.

 

Dag 2:

Etter en god frokost sjekker vi ut av hotellet og skal besøke Norsk Radio- og TV-museum. Der blir vi også litt bedre kjent med Alf Prøysen. Visste du forresten at Norges største Prøysensamling er i Selbu?

 

På turen hjem, legger vi inn et stopp på Hjelseng Gård på Stjørdal. Her blir det servert lunsj og vi får smake kaffe fra gårdens eget kaffebrenneri.

 

Vi er hjemme igjen ca klokken 18:25 i Rissa, Årnes sentrum ca klokken 19:50 og Linesøya ca klokken 20:40.

 

Fra FAKTABOKS:

Pris per personkr. 3.975,-.

Hvis det blir mellom 15 og 20 gjester, så blir prisen: kr. 4.575,-.

Tillegg for enkeltrom: kr. 295,-

 

Turprisen inkluderer:

  • Bussreisen i moderne turbuss.
  • Alle ferje- og bompengekostnader.
  • Fullpensjon og overnatting på Selbusjøen Hotell & Gjestegård.
  • Guidet busstur med lokalguide i Selbu.
  • Inngang og guide ved Selbu Bygdemuseum.
  • Inngang, guide og formiddagskaffe ved Radio- og TV-museet i Selbu.
  • 2-retters lunsj ved Hjelseng Gård.

 

FRIST FOR PÅMELDING: 26.juli 2020.

 

Ansvarlig arrangør:

Arctic Buss AS, telefon 95 08 70 70 eller e-post post@abuss.no

www.abuss.no

Sted

Arctic Buss AS
 

Kontakt

Arctic Buss AS
Storvassveien 252,  7125 VANVIKAN

Tlf.: 95087070

(post): post@abuss.no

Nettside: http://www.abuss.no

Jon Normann Tviberg
Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk