Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Håper du har plass

lørdag 19. juni 2021 16:00 - søndag 20. juni 2021 20:00

Informasjon

Intimkonserter med KORissa på Reins Kloster
Lørdag 19.juni kl 16 og kl 19
Søndag 20.juni kl 16.30 og kl 19

Det er med stor glede KORissa kan invitere til intimkonsert i vakre omgivelser på Reins Kloster! Vi har vært gjennom en utfordrende kor-periode, der vanlige øvelser har blitt erstattet av individuell øving med lydopptak, gruppeøvinger med maks 10 i lokalet eller nettbaserte øvelser der ingen hører noe annet enn seg selv. Savnet etter å synge sammen og for et publikum har vært stort. Så nå gleder vi oss virkelig!

Det blir litt andre rammer for denne konserten enn koret er vant til, preget av restriksjonene denne tida krever. Det blir et mindre kor enn vanlig og færre publikumsplasser enn vanlig. Å, som vi skulle ønske at vi kunne stått 45 sangere på scenen og hatt 350 publikummere i salen! Men når dette er en umulighet, er vi så glade for at 23 av sangerne i KORissa har tatt på seg oppdraget å gjennomføre denne konserten, med trygg avstand til det lille publikummet vi har lov til å ha.

Til tross for begrensningene, så har vi skikkelig trua på at dette blir en fin, nær stund for både sangere og publikum! Repertoaret vårt er 15 låter av norske artister fra de siste 10 årene; noe fremføres med bare solister og mye fremføres med fullt kor. Det blir låter fra Sondre Justad, Highasakite, Cezinando, Hkeem, Kristian Kristensen, Sigrid, Eva Weel Skram og flere. Felles for alle låtene, er at de vil gi dere tekster og melodier som rører, varmer og løfter blikket videre!

Kor og solister kan nesten ikke vente – og håper å se DEG finne plass i salen den 19. - og 20.juni 😊 - Klikk for stort bilde

Pris voksen: 275

Pris barn: 170

https://korissa.hoopla.no/sales

Sted

Reins Kloster
 

Kontakt

KORissa
c/o Jomar Gomo,  7120 Leksvik

Tlf.: 41669690

(post): rissakor@gmail.com

Nettside: http://www.korissa.no

Hanna Overskaug
Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk