Koronavirus: kommunens infoside

Klikk for stort bildeHvis du er syk, bli hjemme. Trenger du legehjelp, eller har behov for individuell helserådgivning, kontakt fastlegen tlf. 41 70 24 00. Ikke møt opp på legekontoret!
Dette får du spørsmål om når du ringer legekontoret.

Har du behov for akutt helsehjelp, ring 116 117. Det er kun ved livstruende sykdom eller skade 113-nummeret skal ringes.

Hvis du er frisk, men har spørsmål om koronavirus, se helsenorge.no for å finne svar på spørsmålene dine, eller ring  815 55 015.

Trykk her for nyheter fra Indre Fosen kommune om koronavirus

24. mars: Regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av koronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april.

Tema:

Information in other languages

Hold deg oppdatert

Norske helsemyndigheter kommer med nye råd og tiltak fortløpende. Du bør derfor holde deg oppdatert og søke informasjon fra offisielle kilder.

Se helsemyndighetenes råd og retningslinjer på helsenorge.no

Informasjon på regjeringens sider

Kontaktinfo kommunen

I denne oversikten finner du ordningene som gjelder i denne perioden.

Trenger du noen å prate med? Se oversikt over hjelpetelefoner her.

Status Indre Fosen kommune

30. mars kl. 16.10: 123 personer er til nå testet for koronavirus i Indre Fosen. Av disse har vi fått svar på 108 av prøvene, og alle er negative. Det vil si at ingen har påvist Covid-19.

13. mars: 1 person fra Indre Fosen kommune har testet positivt for koronavirus. Personen oppholder seg utenfor kommunen og har gjort det de siste tre ukene før testresultatet forelå.

Indre Fosen kommune følger opp de nasjonale retningslinjene for testing og jobber aktivt med smitte-forebygging. Kommunens kriseledelse er i beredskap og jobber kontinuerlig med å følge opp de nasjonale tiltakene lokalt. Indre Fosen kommunes beredskapsplan.  (PDF, 861 kB)

Sist oppdatert: 30. mars kl. 16.10.

Hvordan kan du forebygge smitte?

Gå til helsenorge.no for informasjon om smittevern, karantene, isolasjon mm

Tale fra ordfører Bjørnar Buhaug (14. mars)