Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Leksvik: Grandhåggån

Grunneier: Område B5-B17: Leksvik kommune, Område B20: Privat

Reguleringsplan: Grandehagen boligfelt

Oversikten viser ferdig regulerte boligtomter som ikke er blitt fradelt og solgt.

Klikk på tomten/området i listen ovenfor for å vise eiendommen i kart.

Under kommunevåpenet til venstre for kartet kan du bytte mellom å vise vanlig kart og kart som viser reguleringsplanene.

* For tomter eid av kommunen gjelder følgende merknader:

Det finnes ikke nøyaktig oppgave over tomtearealet på hver enkelte tomt.  Dette vil vi først på få på plass når det er satt ut grensemerker og matrikkelbrevet er utarbeidet. Det er imidlertid foretatt en "forenklet" beregning av tomtenes areal, og dette arealet er brukt for å beregne totalprisen for en byggeklar tomt inkludert matrikkelbrev og skjøte.

Følgende kostnader kommer i tillegg til oppgitte tomtepris:
- Gebyr for behandling av delingssøknad
- Gebyr for oppmåling av eiendom
- Gebyr for byggesaksbehandling
- Tilknyttingsavgift for kloakk
- Andelsavgift vann (Leksvik Vassverk SA)

Ønsker du å reservere tomt?

Kontakt kommunen per e-post til postmottak@indrefosen.kommune.no. Skriv hvilken tomt du ønsker å reservere. "Førstemann til mølla"-prinsippet gjelder for reservasjon. Bruk samme adresse om du ønsker å stå på venteliste for ei tomt som er reservert.

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.