Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Koronavirus og tiltak

Logo

Her kan du laste ned logo og illustrasjoner

Utforming av logoen

I logoen har vi valgt skrifttypen Apex New Medium i ordene Indre Fosen, og Apex New light i ordet kommune. Typografien som er valgt til kommunesymbolet formidler kvalitet og tyngde. Kommunen er en seriøs aktør som skal ha tillit hos kommunens innbyggere, dette gjenspeiles i det valgte skriftbildet.

Indre Fosen fremheves mer enn ordet kommune, som har fått et lett og åpent uttrykk. Kommunens navn oppfattes dermed som solid og svært tydelig.

Kommunevåpenet

Kommunevåpenet er med fra tidligere Leksvik kommune. Det blå symboliserer Trondheimsfjorden (den nye kommune ved fjorden). Kløverblomsten symboliserer vekst (og landbruk). Båtstevn er den nye kommunen inn mot framtida. Sølvfargen kan symbolisere silda.

Plassering av logoen

Bruk logoen øverst i venstre hjørne, eller nederst i høyre hjørne på publikasjonen din. På lange dokumenter legger du logoen som topp- eller bunntekst, slik at den går igjen på alle sider.

Logoen skal kun brukes av kommunen

Elementene skal kun bruke av Indre Fosen kommune, og der kommunen er avsender/arrangør.

Klikk for stort bilde

 

 

 

Kontakt

Kari Klepp
fagleder kommunikasjon
E-post
Mobil 975 14 096