Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Julehilsen

  

Kjære ansatt og kommunestyremedlem,

Snart har vi vært Indre Fosen kommune i to år. Vår felles erfaring med å levere tjenester til innbyggerne er doblet. For første gang har innbyggerne bestemt hvilke folkevalgte som skal styre kommunen. Det nye kommunestyret ble konstituert 3. oktober og Bjørnar Buhaug ble valgt til ordfører.

Takket være det store engasjementet fra folkevalgte og medarbeidere har vi et godt utgangspunkt for å utvikle Indre Fosen som en trygg og god kommune i årene som kommer.

Tusen takk for innsatsen!

Klikk for stort bildeI år blir det en ny form for julegave til ansatte og medlemmene i kommunestyret. Noen blir nok litt skuffet over at det ikke blir konsert, mens andre vil tenke at dette var et riktig godt alternativ til det som har vært. Gaven er en billett i det nye flotte badeanlegget i Smia i Leksvik. Billetten kan benyttes i 2020 - gjør det gjerne til en sosial aktivitet sammen med dine kollegaer. Informasjon om hvor du kan hente ut billetten og åpningstider blir sendt ut i begynnelsen av januar 2020.

For deg som ikke er så glad i det våte element, får ansatte og innbyggere i Indre Fosen gratis deltakelse i Sykle til jobben-aksjonen fra 21. april til 18. juni 2020 . En sosial, miljøvennlig, motiverende og morsom aktivitetskonkurranse hvor ALL aktivitet teller.

Årets julekort er av det musikalske og visuelle slaget. Med del tre av komposisjonen «Vi er heime no» (musikk: Knut Ola Vang, tekst: Sølvi Dahlen Lauvsnes) som ble laget spesielt for oss i 2018, landskapsfoto av Lars Berg/Langfjurru og bilder fra sektorene, vil vi vise fram den fantastiske kommunen vår.

Med ønske om ei rolig og fredfull jul og et godt nytt år!

Indre Fosen kommune

Vigdis Bolås og Bjørnar Buhaug