Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Julegaven til ansatte i Indre Fosen kommune for innsatsen i 2018:

Klikk for stort bilde Julegave-arrangementet i år fest i Leksvik 26. oktober. Revyen som var planlagt til desember 2019, er utsatt ett år pga for få påmeldinger. 

Alle ansatte får billett til:

En fest i Leksvik 26. oktober. Bandene Blue Aspic og Bøgdabråk spiller. Dørene åpner kl 20.00. Konsertstart kl 21.00

Billettene bestiller du via Kulco

Bestill billett til fest og buss

Du vil få tilsendt en kode for bestilling. Ta kontakt med kari.klepp@indrefosen.kommune.no om du ikke har fått koden. 

Gratis følgebillett

Alle ansatte får hente ut to billetter til festen, slik at man kan ha med seg en venn. 

Faste medlemmer av kommunestyret

Politikere får også billett til julegavearrangementet fra kommunen. Med "politikere" menes faste medlemmer av Indre Fosens første kommunestyre (fram til valget i september 2019).

Buss blir satt opp til festen

Til og fra festen i Leksvik, vil kommunen sette opp busser. Du kan velge mellom følgende ruter:
RUTE A: RÅKVÅG - MÆLAN - OLSØY - LEIRA - VANVIKAN - HINDERM - LEKSVIK.
RUTE B: HUSBYSØJEN - FEVÅVÅG - HASSELVIKA - RISSA - LEIRA - VANVIKAN - LEKSVIK.
RUTE C: RISSA - REINSGRENDA - STADSBYGD - RØRVIK FERJEKAI - VANVIKAN - LEKSVIK.
RUTE D: RISSA - LEKSVIK.

Pris per bussbillett: 125 kr tur/retur

Til deg som har vakt på det aktuelle tidspunktet

Hvis du på grunn av arbeid i kommunen ikke har mulighet til å komme på festen, ta kontakt med Kari.klepp@indrefosen.kommune.no. Du vil da få et gavekort på Kulco istedenfor festbillett. Dette gjelder ikke for ansatte som ikke har mulighet til å komme på fest på grunn av private gjøremål. 

Har du spørsmål?

Kontakt Kari.klepp@indrefosen.kommune.no 

Om bandene

Bøgdabråk - avskjedsturné

Gruppebilde av bandet Bøgdabråk. - Klikk for stort bilde Anne-Lise Haugen «Shake your country ass»Tour 2019 Alt har en slutt!

«I snart 16 år har bandet Bøgdabråk turnert fra Kiel i Tyskland i sør til Mo I Rana i nord. Med i alt 3 album, en drøss med singler og over 8 millioner streams på Spotify går det nå dessverre mot slutten. Det har vært en utrolig flott reise, med masse gode minner, masse nye bekjentskaper, og et stort antall mennesker som har stått bak oss for å få til dette. Vi er evig takknemlig for alle opplevelser vi har fått!» - Bøgdabråk 2019.

Bandet kommer opprinnelig fra Roan i Trøndelag, og opererer hovedsakelig innen countryrock sjangeren. Disse gutta har med tiden opparbeidet seg et svært godt live-rykte, og med en enorm stå-på-vilje har de totalt lagt bak seg et 100-talls konserter fra Nord til Sør i vårt langstrakte land. Med sine fengende låter og sjarmerende tilstedeværelse har de blitt veldig populære på tvers av både alder og sosial status, og alle som har fått oppleve dem på en scene, vet at man sammen med disse skaper en enormt god stemning. Året 2019 blir derfor siste mulighet til å oppleve bandet live på en scene, og Bøgdabråk er nå i gang med å booke en omfattende avskjedsturne. Bli med oss og «Shake your country ass!»

 • Vokal: Leif Inge Hopstad
 • Gitar: Tom André Grande
 • Keyboard: Knut Øystein Landsem
 • Bass: Morten Lerstad
 • Trommer: Håvard Sivertsen

Blue Aspic

Blue Aspic er et spenstig syvmannsband fra Fosen i Sør-Trøndelag. Her får du svingende, soulpreget og ekstremt dansbar bluesmusikk.

Repertoaret inneholder godbiter av artister som Roomful of Blues, Little Milton, The Fabulous Thunderbirds, Howlin’ Wolf, Elmore James, The Mannish Boys, Albert Collins og William Clarke.

Blue Aspic hadde sin første spillejobb mars 2007 og har siden den gang ervervet mange tilhengere rundt om i landet. De har opparbeidet seg et solid liverykte og vært backingband for turnerende amerikanske artister som Angela Brown og Earl Thomas.

 • Ove Dalemo, vokal/gitar
 • Torstein Buan, gitar
 • Svein Buan, trombone/munnspill
 • Fredrik Aakvik, bass
 • Odd Jan Haug, saksofon
 • Stein Jakobsen, piano
 • Kjartan Klingen, trommer

 

Revy 2020: Har du ideer til tema?

Julegaven for 2018 skulle egentlig inneholde billett til kommunerevy i tillegg til festen. Men pga for få påmeldinger, har vi måttet avlyse revyen for i år. Men vi vil gjerne prøve igjen i 2020. 

Arbeidsdagen i en kommune er full av potensielle revynummer. Hva har du ledd av i dag? Hva har du irritert deg over? Hvordan har overgangen til ny kommune vært i din virksomhet? Hvordan fungerer rutinene, systemene og samhandlingen mellom mennesker? Revyen bør gjenspeile så mange enheter som mulig, og da trenger vi tema-forslag fra DIN arbeidsplass! Kom med ideer! Send inn via skjemaet under. 

Bli med på scenen eller i kulissene!

Synes du det er gøy å skrive tekster, synge, imitere, danse, sy, snekre eller organisere? Meld deg på da vel! Du trenger ikke sceneerfaring for å bidra.

Vil du bidra i kommunerevyen?

Felt merket med * må fylles ut

 

 


 

Fant du det du lette etter?