Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Julegaven til ansatte i Indre Fosen kommune for innsatsen i 2018:

Klikk for stort bilde I år ligger det to pakker under treet!

De siste par årene har julegaven fra Indre Fosen kommune til ansatte og politikere vært en konsert med et kjent band. I år har vi valgt en litt annen vri.

Alle ansatte og politikere får billett til følgende arrangementer:

  1. En fest for ansatte og politikere i Indre Fosen kommune med lokale band, i Leksvik 26. oktober. 
  2. En kommunerevy av, om, med og for ansatte og politikere i Indre Fosen kommune: Tirsdag 3. desember i flerbrukshuset i Leksvik og torsdag 5. desember i Bojersalen i Rissa. 

Se spørsmål og svar om julegaven lenger ned på denne siden. 

Revy: Har du ideer til tema?

Arbeidsdagen i en kommune er full av potensielle revynummer. Hva har du ledd av i dag? Hva har du irritert deg over? Hvordan har overgangen til ny kommune vært i din virksomhet? Hvordan fungerer rutinene, systemene og samhandlingen mellom mennesker? Revyen bør gjenspeile så mange enheter som mulig, og da trenger vi tema-forslag fra DIN arbeidsplass! Kom med ideer! Send inn via skjemaet under. 

Bli med på scenen eller i kulissene!

Synes du det er gøy å skrive tekster, synge, imitere, danse, sy, snekre eller organisere? Meld deg på da vel! Du trenger ikke sceneerfaring for å bidra. Meld deg på innen 30. juni 2019, bruk skjemaet under:

Vil du bidra i kommunerevyen?

Felt merket med * må fylles ut

Billettene legges ut i høst

Billettene blir tilgjengelig etter sommerferien. Alle ansatte og politikere kan hente ut billett både til revy og fest, eller velge en av delene. Du vil få tilsendt ei billettlenke.

Følgebilletter til salgs, hvis kapasitet

Konserten og revyen er først og fremst for ansatte og politikere i Indre Fosen kommune. Hvis det er ledig kapasitet når ansatte har hentet ut sine billetter innen fristen, legger vi ut følgebilletter for salg.

Faste medlemmer av kommunestyret

Med "politikere" menes faste medlemmer av Indre Fosens første kommunestyret (fram til valget i september 2019).

Buss blir satt opp til festen, men ikke til revy

Til og fra festen i Leksvik, vil kommunen sette opp busser. Du kan kjøpe bussbillett samtidig som du henter ut festbilletten. Til og fra revyen må du selv sørge for transport.

Hvorfor har kommunen valgt en ny vri i år?

Det viktigste med gaven er å skape rom der ansatte kan møtes utenfor arbeidsplassen og ha det artig i lag. For at gavene skal favne flest mulig, både med tanke på tidspunkt og innhold, har vi derfor valgt å splitte det opp i flere arrangementer. I tillegg ønsker vi at pengene som brukes i størst mulig grad skal gå tilbake til lokalsamfunnet.

Har du spørsmål?

Kontakt Kari.klepp@indrefosen.kommune.no 

 


 

Fant du det du lette etter?