Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Kampanjefelt

Kommunen sender ikke ut fakturaer med forfall i mai

Dette gjelder for kommunale boliger, barnehage, SFO, helsetjenester, kulturskole og kommunale avgifter. 

Betaling av avgifter  - Klikk for stort bilde Pexels

Kommunene på Fosen skal oppgradere sitt økonomisystem, og på grunn av dette vil ikke Indre Fosen kommune få fakturert som normalt. Første fakturering i nytt økonomisystem vil skje i løpet av juni. 

Følgende vil endres for betalinger og forfall:

  • Husleie – Kommunale boliger: Leietakere får to fakturaer i juni (husleie for mai og juni).
  • Barnehage: Opphold for mai får forfall i juni, og det vil derfor sendes ut to faktura i juni. Faktura for mai vil ha betalingsfrist i begynnelsen av juni, og faktura for juni vil ha betalingsfrist i slutten av juni. 
  • SFO: Faktura for mai vil ha betalingsfrist i begynnelsen av juni, og faktura for juni vil ha betalingsfrist i slutten av juni.
  • Kulturskole: Faktura vil sendes ut i starten av juni i stedet for april/mai. 
  • Helsetjenester: Dette gjelder praktisk bistand, fysioterapi, matombringing, fullkost, trygghetsalarm, korttidsopphold, dagsenter og egenandel for langtidsopphold.  Vi vil sende ut to fakturaer med forfall i juni. Faktura for april sendes ut i siste uka av mai, eller i starten av juni. Faktura for mai vil også sendes ut i starten av juni. 
  • Kommunale avgifter og eiendomsskatt vil også bli forskjøvet. Fakturaen vil bli sendt ut i juni, og forfall endres deretter. 

Har du spørsmål i forbindelse med dette kan du ta kontakt med sentralbordet på tlf 74 85 51 00. Du kan også henvende deg via vårt kontaktskjema