Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Koronavirus / corona virus

Teknisk feil koronavaksine-bestilling aldersgruppe 40-44 skal nå være rettet.
 

Koronainformasjon på norsk

Corona information in English  

ትግርኛ   العربية  Ikinyarwanda  Soomaali 

Kampanjefelt
Publisert 16.07.2021
Vi vaksinerer nå gruppe 10 og 11

   16. juli: Vi åpner i dag bestillingsportalen for gruppe 11 (25-39 år). Vi ber om at du venter med å bestille til du mottar sms fra oss, og at du benytter digital løsning framfor å ringe. 

Koronavaksinering er gratis: Kommunen vil aldri be om betaling, kontonummer, passord, kode o.l. når vi kontakter deg om vaksine.

Ikke ring legekontoret for å bestille vaksine. 

Vi ber om at alle som ønsker vaksine, holder timeavtalen så langt det er mulig. Gi beskjed i god tid om du ikke kan møte. Hvis du ikke møter til timen, vil vaksinen din gis til andre. Du må da selv bestille ny time. 

 

Publisert 30.06.2021

I år er det stortingsvalg! Vi oppfordrer flest mulig til å stemme i forhåndsstemmeperioden fra 10. august, slik at vi unngå trengsel i lokalene på valgdagen.

Publisert 10.06.2021

Påmeldingsfrist på aktivitetene er ei uke før.

Aktiv sommer er et fritidstilbud i skoleferien for grunnskoleelever som bor eller ferierer i Indre Fosen kommune. Aktivitetene er tilrettelagt for definerte aldersgrupper. Du melder på eleven direkte til den ansvarlige for aktiviteten. Smittevern ivaretas i aktivitetene.

Ta forbehold om endringer.