Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Svar på tilbud om barnehageplass

Barn - Klikk for stort bilde I midten av april sender vi ut svarbrev til deg som har søkt. Du må huske å svare på tilbud om barnehageplass!

Les mer her.

 

Oppdatering fredag 13. april: 

Vi beklager at dere som har søkt om barnehageplass via hovedopptaket har måttet vente på svar. Vi har hatt mange tekniske utfordringer med integrasjonen mellom fagsystemet for barnehagene og systemet som sender ut brev. VI sender nå ut brevene fortløpende, og de havner i din digitale postkasse. Innstillingene du har i din digitale postkasse avgjør om du får beskjed om mottatt brev via SMS eller e-post. Hvis du bruker Digipost-appen på Andriod-telefon kan det hende at du får problemer med å åpne brevet (du ser en blank side der brevet skulle vært). Dette skyldes en feil i Digipost. HVis du ikke får opp brevet på appen, anbefaler vi at du logger deg inn via .digipost.no gjennom nettleseren på mobiltelefonen eller nettbrettet, alternativt en PC.

 

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.