Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kontakt oss

Telefon

Sentralbordet betjenes fra Rissa rådhus og har telefonnummer  74 85 51 00

Sentralbordet er åpent mandag til fredag kl. 09.00 til 11.00 og 12.00 til 15.00.

Vakttelefoner

Finn en ansatt Finn en politiker

Post- og besøksadresse

Indre Fosen kommune
Rådhusveien 13
7100 Rissa

Åpningstider 

Rådhuset i Rissa og kommunehuset i Leksvik er åpent mandag til fredag kl. 09.00 til 15.00.

Fakturaadresse

Indre Fosen kommune, Fakturamottak BJUGN, Alf Nebbs gate 2, 7160 BJUGN

Organisasjonsnummer

944 305 483

Kommunenummer

5054

Digital post

Kontaktskjema finner du her.  

E-post: postmottak@indrefosen.kommune.no 

Vi gjør oppmerksom på at e-post kan være en usikker kanal fordi den er lett å få tak i for uvedkommende. Du kan heller aldri være trygg på at e-posten når mottakeren, fordi den kan stoppes i spam-filter.

Skjema og saksbehandling i Rettpåsak

Hvis du har søkt om en tjeneste via kommunens skjemaportal Rettpåsak, så kan du logge inn der for å følge saken. Her kan du også starte dialog med saksbehandler og klage på vedtak. 

Tenk på følgende før du sender brev, skjema eller digital post til kommunen

 
All post til og fra kommunen er offentlig dersom den ikke inneholder taushetsbelagte opplysninger. All arkivpliktig post kommer på den offentlige postlisten. Det betyr at du kan finne brevet ditt omtalt, sitert eller gjengitt i sin helhet i media. For å ivareta personvern på en sikrere måte, er noen arkivdeler unntatt offentlighet og dermed ikke en del av innsynsløsningen. Det gjelder:
  • personalmapper
  • elevarkiv
  • barnehagebarn-arkiv
  • kommunal innfordring
  • startlånsaker
  • bostøttesaker
Pasient- og klientsaker er saksområder som i sin helhet holdes utenfor internett. Partsinnsyn er hjemlet i forvaltningsloven § 18. Eventuell begjæring om innsyn rettes til aktuelt tjenestested.
 
Ønsker du innsyn i dokumenter som er unntatt offentlighet/publisering, kan du sende en innsynsbegjæring til postmottak@indrefosen.kommune.no
 
Dokumenter vil publiseres fortløpende når de er kvalitetssikret. Sykefravær, ferieavvikling og bemanningssituasjon kan gi forsinkelser på publisering.

Sosiale medier

Facebook: www.facebook.com/IndreFosenkommune

Instagram: @indrefosenkommune

Vimeo: Vimeo.com/indrefosen

Se våre retningslinjer for sosiale medier.  (PDF, 111 kB)

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.