Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.


Helsedirektoratet anbefaler at personer med høy risiko for å utvikle alvorlig sykdom ved Covid-19 får tilbud om behandling med Paxlovid.


Vi har mange ledige timer i Rissa og vi har kun vaksine fra Pfizer i denne omgang.

Har du ennå ikke tatt vaksine, kan du logge inn med BankID å bestille her: https://timebestilling.remin.no/indre_fosen

Husk intervallet mellom dosene.


Helsenorge: Dersom du har nyoppståtte luftveissymptom bør du holde deg hjemme til du føler deg frisk. Du trenger ikke teste deg for korona. Dersom du likevel velger å ta en koronatest, bør du fortsatt holde deg hjemme så lenge du er syk, uansett om testen er positiv eller negativ.Det er heller ikke nødvendig å registrere selvtester på kommunens hjemmeside.


Torsdag 31. mars er siste dag med PCR-testing ved teststasjon i Vanvikan. Deretter så blir all testing ved legesentrene. Den som skal ta en slik test, må ringe legekontoret for å bestille tid.   


Vi minner om at voksne som smittes av korona bør registrere seg via kommunens hjemmeside. 


Mars 2022: Kommunen rapporterer ikke lenger smittetall for koronavirus. Dette er i tråd med nasjonale føringer. 


Fredager kl. 08.30 - 11.30, kan du komme til koronavaksinering uten å bestille time først - enten på Kløverstua i Rissa eller Kommunehuset i Leksvik. Tilbudet gjelder alle innbyggere 12 år og eldre, og uansett hvilken dose du skal ta. Pass på at det har gått tilstrekkelig tid mellom dosene. 


Helse- og omsorgstjenestene i kommunen er nå utfordret på å opprettholde tjenestenivå. Vi har marginal bemanning med årsak i koronarelatert fravær i alle deler av tjenesten, og den største utfordringen er å opprettholde riktig og nødvendig kompetanse på rett sted.


Fredag 11. februar kl. 08.30 - 14.30 kan du komme til koronavaksinering uten å bestille time først - enten på Kløverstua i Rissa eller Kommunehuset i Leksvik. Tilbudet gjelder alle innbyggere 12 år og eldre, og uansett hvilken dose du skal ta. Pass på at det har gått tilstrekkelig tid mellom dosene.


utdatert. Det er nå så utbredt koronasmitte at alle foresatte - uansett skole og trinn -må være obs på symptomer hos barna. Det er derfor ikke lenger hensiktsmessig å informere andre foresatte når det er smitte på et klassetrinn. 

 


Barn i alderen 5-11 år får koronavaksinen på helsestasjonen i Rissa. Barn/ungdom fra 12 år og oppover, vaksineres ved de ordinære vaksinelokalene. Husk at alle under 16 år må ha med seg utfylt samtykkeskjema til vaksinelokalet. 


 Fra 1. februar gjelder nye EU-regler for hva som gir et gyldig koronasertifikat. 


Helsestasjonen i Rissa er åpen kl 13-14 torsdag 3. februar for vaksinering av barn i alderen 5 til 11 år. Tilbudet gjelder for alle i aldersgruppen, der foresatte ønsker det. Du må bestille time på forhånd. 


 Vi holder ekstraåpent for korona-vaksinering ved Rissa legekontor torsdag 3. februar fra kl. 16.00-19.00. Tilbudet er for alle 12 år og eldre som ikke allerede har timeavtale fredag 4. februar. Du kan komme for din første, andre eller påfyllingsdose koronavaksine. Pass på at det har gått tilstrekkelig tid mellom dosene (se under). 
Fredag 4. februar har vi ledige timer både i Leksvik og Rissa. Alle som tok 2. dose 18. september eller tidligere, kan bestille oppfriskningsdose til denne datoen. Vi har i tillegg drop-in-vaksinering 3. februar for deg som ikke allerede har time til 4. februar. Du kan også komme for din første eller andre dose, eventuelt 4. gruppe hvis du er prioritert for det.  


Du trenger ikke lenger registrere selvtester på kommunens hjemmeside. Den generelle anbefalingen om testing for covid-19 ved nyoppståtte luftveissymptomer gjelder ikke lenger. Hold deg hjemme om du føler seg syk, er rådet som gjelder nå. Fra og med 1. mai 2022 vil testing først og fremst gjennomføres i forbindelse med koronasertifikat.


Pandemien trekker ut i tid, og det kan tære på oss alle. Det er derfor viktig at du tar litt ekstra vare på deg selv. Her er noen råd om hvordan du pleier din psykiske helse:    


Alle saker