Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Koronavirus og tiltak

18. januar kl 14.00 er det planlagt pressekonferanse der regjeringen vil informere om hvilke nasjonale smitteverntiltak som vil gjelde etter 19. januar. Indre Fosen kommune vil i løpet av ettermiddagen/kvelden oppdatere våre hjemmesider om gjeldende tiltak.


Regjeringen innfører obligatorisk testing på grensen for personer som har oppholdt seg i et område med karanteneplikt. Dette vil gjelde fra mandag 18. januar kl. 17.00.


15. januar:
 • Ingen nye positive testresultater

 • Smitteverntiltak uendret - regjeringen vil mandag informere om tiltak etter 19. januar

 • Vaksinering fortsetter neste uke - kommunen tar direkte kontakt med alle som får tilbud

 • Møter med næringsliv  


Denne uka settes koronavaksiner ved Rissa helsetun til prioriterte målgrupper. (Foto fra forrige ukes vaksinering ved Leksvik helsetun). 


Kulturuka går av stabelen den første uka i februar hvert år. Vanligvis avrundes kulturuka med hederskveld og prisutdelinger.

- Ettersom koronasituasjonen fortsatt er uavklart, velger vi å utsette årets kulturuke og vente til hverdagen blir mer normal, sier kultursjef Kine Larsen Kimo.

 • En person har testet positivt på koronavirus.
 • Vaksinering fortsetter tirsdag.
 • Indre Fosen kommune fortsetter med samme smitteverntiltak som i forrige uke.
 • Ingen nye påviste tilfeller
 • Endrede besøksrestriksjoner sykehjem
 • Vaksinasjon fortsetter i neste uke
 • Møter med næringslivet
 • Informasjon om karantene og isolasjon

 

Her kan du finne svar:


Indre Fosen kommune har ikke påvist nye smittetilfeller siden mandag. 


Til sammen fikk 48 beboere ved Leksvik sykehjem, Strandheim og Lundeng omsorgsboliger koronavaksine.


6. januar kl 16: Indre Fosen kommune har ikke fått inn nye positive prøvesvar siden mandag. 


4. januar: Mandag testet tre personer positivt på koronavirus. De tre var nærkontakter til en person som fikk påvist smitte i forrige uke, og har vært i karantene de siste dagene. 


Regjeringen har innført nasjonale smitteverntiltak for perioden 4. til og med 19. januar. I tillegg har Indre Fosen kommune lokale tiltak som varer ut januar 2021. 


Når en person får påvist koronavirus, følger Indre Fosen kommune de nasjonale rutinene for isolasjon og karantene. Det er viktig å presisere at det er mange ulike faktorer som spiller inn. Karantene og isolasjon blir derfor avgjort av smittevernlegen i hvert enkelt tilfelle.


3. januar kl. 15.55: Indre Fosen kommune har ikke fått nye påviste koronatilfeller i dag. Vi har fått svar på alle testene som ble utført fredag 1. januar, men venter på svar etter at 68 personer ble testet lørdag 2. januar. 


Indre Fosen kommune har nå tatt i bruk et system, der du via nettet kan bestille tid for koronatest med første testdato tirsdag 5. januar. Testen er gratis. 

2. januar kl. 16.00: En nærkontakt til det separate tilfellet påvist 31. desember har testet positivt på koronavirus.


Både journalister og innbyggere ønsker gjerne å vite mer enn det kommunen informerer om i nyhetsoppdateringene i forbindelse med koronapandemien. Her forklarer vi i kriseledelsen hvordan vi vurderer hva vi skal offentliggjøre når vi har smittetilfeller i Indre Fosen kommune. 

1. januar kl. 16.00: Kommunen fikk i ettermiddag beskjed om at en av nærkontaktene til det separate tilfellet påvist 31. desember har testet positivt på koronavirus. 


Alle saker