Ny info om dette kom 12. mars kl 14.00. Informasjonen under er dermed ikke lenger gjeldende.

Vi har i dag sendt følgende skriv til alle foresatte via skolene.

Indre Fosen kommune har per nå ingen innbyggere som har testet positivt for koronasmitte, men vi jobber forebyggende. Som arbeidsgiver vurderer vi smittevern-tiltak kontinuerlig. Rådene kan endre seg fra dag til dag, så hold deg oppdatert på kommunens intranett, hjemmeside og de generelle smittevernrådene på fhi.no.

12. mars: Nye restriksjoner

Tidligere skrev vi:

Indre Fosen kommune reduserer nå besøk til Rissa sykehjem, Leksvik sykehjem, Stadsbygd eldresenter og Råkvåg aldershjem. Kun nærmeste pårørende (hvis friske), kan besøke pasienter og beboere ved disse institusjonene.

Planlegger du kultur/idrettsarrangementer? Folkehelseinstituttet kom 10. mars med nye råd til arrangører.

8. mars: Folkehelseinstituttet anbefaler nå helsepersonell som har vært i utlandet, og som får luftveissymptomer når de kommer hjem, om å bli testet for covid-19.

7. mars: Helsedirektoratet utvider anbefalingen om hvem som bør holde seg hjemme, til å gjelde alle personer som har vært i områder med vedvarende smitte av koronavirus.

Ny info om dette kom 12. mars kl 14.00. Restriksjonene er nå ytterligere skjerpet.

Rådet er oppdatert 11. mars.

1. mars: Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet ber ansatte i helse- og omsorgstjenesten som har vært i områder med vedvarende spredning av koronavirus om å være hjemme fra jobb i 14 dager etter hjemkomst.

• Hvis du er syk, bli hjemme. Trenger du legehjelp, har behov for individuell helserådgivning eller testing, kontakt legekontoret
    tlf. 41 70 24 00 (tastevalg 1). Ikke møt opp fysisk på legekontoret uten avtale.
  • Har du behov for akutt helsehjelp, ring 116117. Det er kun ved livstruende sykdom eller skade 113-nummeret skal ringes.
  • Hvis du er frisk, men har spørsmål om koronavirus, se helsenorge.no for å finne svar på spørsmålene dine, eller ring  815 55 015.