Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette må du være oppmerksom på når kommunen tar kontakt om koronavaksine

I forbindelse med vaksinasjonsprogrammet, kan det være aktører som utnytter situasjonen til å skaffe seg penger eller informasjon fra deg. 

Vaksinen er gratis

Kommunen vil aldri be om betaling, kontonummer eller andre bankdetaljer når vi kontakter deg om vaksine.

Du skal ikke betale egenandel for vaksinen. Det er heller ikke mulig å betale for å rykke fram i vaksinasjonskøa. 

Slik tar vi kontakt med deg om vaksine

Det er kommunen ved legetjenesten, helsestasjonen eller servicetorget som tar kontakt med deg. Nå i starten ringer vi til personer som får tilbud om vaksinering. Etter hvert vil vi sende ut sms til aktuelle grupper der vi henviser til en nettadresse der du kan bestille tid for vaksinering. 

Vær alltid forsiktig med å trykke på lenker i en sms

Indre Fosen kommune vil alltid henvise til kommunens hjemmeside indrefosen.kommune.no for mer informasjon eller bestilling av vaksine. Hvis du er usikker på om meldinga er sendt fra oss, gå inn på indrefosen.kommune.no via en nettleser istedenfor å trykke direkte på lenka. 

Fra og med uke 7 (15.2) ringer vi til innbyggere 75 år og eldre

Alle personer 85 år og eldre har nå fått tilbud om vaksine. 15. februar startet vi ringerunden til personer 75-84 år i Indre Fosen kommune. Totalt er det over 800 personer i denne aldersgruppa, og vi har ikke vaksine å tilby alle med en gang. Så vær tålmodig - det vil bli din tur etter hvert. Vi ber om at du ikke ringer legetjenesten for å avtale vaksine. Kommunen tar kontakt med deg via telefon-oppringing (uke 7 og 8) eller sms (fra uke 9). 

Når kan vi vaksinere personer under 75 år?

Kommunen vet ikke hvordan leveransene blir framover. Derfor har vi dessverre ikke mulighet til å gi et eksakt tidsperspektiv for når alle de ulike gruppene vil få tilbud om vaksine. Kommunen tar kontakt med alle innbyggere over 18 år i rekkefølgen på prioriteringen av målgruppene. Se temaside koronavaksinasjon.