Koronavirus og tiltak

Første vaksine satt

En pleier i blå klær setter vaksine i arma på en mann.  - Klikk for stort bildeTorbjørn Rønning får vaksine av Elin Dahl. Leksvik sykehjem Til sammen fikk 48 beboere ved Leksvik sykehjem, Strandheim og Lundeng omsorgsboliger koronavaksine.

Dermed er vi i gang med vaksineringen i Indre Fosen kommune! Gjennomføringen gikk som planlagt.

Basert på råd fra Folkehelseinstituttet har regjeringen gitt følgende prioritering, med de øverste prioriterte målgruppene først: Hvem kan få koronavaksine?

Kommunen eller fastlegen din kontakter deg dersom du er prioritert for tilbud om vaksinasjon. Det er ikke nødvendig å kontakte kommunen eller fastlege for å sette seg på venteliste. Koronavaksinen er gratis å ta.

Les mer om koronavaksinen på Folkehelseinstituttets sider.