Har du vært i Bergens-området i løpet av de siste ti dagene?

Eller har du hatt besøk fra en av disse kommunene? Da oppfordrer vi deg til å bestille koronatest.

Bestill testing

Bergen og kommunene rundt opplever utbrudd både av den engelske varianten av koronaviruset og av den sørafrikanske varianten. Søndag 7. februar ble det derfor innført forsterkede smitteverntiltak i de berørte kommunene.

Du kan se hvilke kommuner som er berørt på regjeringen.no.

Hvis du har vært i en av disse kommunene eller har hatt besøk fra en av disse kommunene i løpet av de siste ti dagene, oppfordrer vi deg til å ta en koronatest. I tillegg en test 2 tidligst på dag 7 etter ankomst.

Les mer om testing i Indre Fosen.

Personer som har ankommet fra disse kommunene, eller har hatt besøk av personer fra de samme stedene bes også begrense sosiale kontakter til et minimum.

Ingen endring i lokale tiltak

Indre Fosen kommune har ikke endret smitteverntiltakene som følge av skjerpelsene på Vestlandet. Men vi følger nøye med på utviklingen.