Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Klar for en fest? Husk smittevern-rådene!

En kvinne holder tre ballonger og blåser i en festtute.  - Klikk for stort bildeTa gjerne en fest, men husk smittevernet! Most photos Når vi er sammen i private lag, bør vi ikke være mer enn 20 personer samlet. Vi bør holde minst én meter avstand mellom oss, og mer der det er mulig. 

Avstandsregelen gjelder både på private fester hjemme, og samlinger ute på strender, i skoger osv. 

Rådet om avstand gjelder ikke for personer som lever sammen til vanlig eller som er dine nærmeste. Hvem som er «dine nærmeste» bestemmer du selv, men det bør ikke være for mange, og det bør være de samme over tid.Se https://helsenorge.no/koronavirus/arrangement-og-aktiviteter

Husk god håndhygiene, og bli hjemme hvis du føler deg syk.

Kontakt legekontoret på telefon 41 70 24 00, hvis du har ett eller flere symptomer på covid-19, eller mistenker at du kan være smittet. Vi gjennomfører testing i hele sommer. 

Offentlige arrangementer

Det er tillatt med arrangementer på offentlig sted for inntil 200 personer fra 15. juni. Det forutsetter at det er en ansvarlig arrangør og at deltakerne kan holde minst én meter avstand til personer som de ikke bor sammen med. Det samme gjelder arrangement i lokaler og utendørs arealer som leies eller lånes ut, inkludert i hotellfasiliteter, grendehus, forsamlingshus, konferansesaler og haller. Alle arrangører rådes til å kvalitetssikre smittevern-tiltak med kommunen. Se https://www.indrefosen.kommune.no/sd/skjema/IFK224/Sjekkliste_for_smittevern_i_forbindelse_med_covid19

Se helsenorge.no for mer info. God sommer!