Nå kan du søke om sosialhjelp digitalt

Du kan nå søke om sosialhjelp digitalt i Indre Fosen kommune. Den nye løsningen gjør at du kan søke hjemmefra hele døgnet på pc, mobil eller nettbrett.

Gå til søknad på Ditt NAV

Slik gjør du det

For å søke sosialhjelp digitalt, må du logge deg inn på «Ditt NAV» på nav.no med BankID eller andre sikkerhetsløsninger som Buypass eller Comfides.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp til utfyllingen, kan du ringe oss på tlf. 413 84 390, eller ringe NAV Kontaktsenter på 55 55 33 33 og få veiledning over telefon. NAV Indre Fosen er av smittevernhensyn ikke åpent for drop-in nå.

Hvis du har behov for at du møte opp for veiledning, er det mulig å få timeavtale med en veileder som kan hjelpe deg.

Hvis du av ulike årsaker ikke kan eller ønsker å benytte deg av den digitale søknaden om sosialhjelp, kan du fortsatt bruke papirsøknad.

Mer informasjon

På menyen på nav.no under sosiale tjenester og økonomisk sosialhjelp finner du mer informasjon. Veiviser økonomisk sosialhjelp nav.no