Nye retningslinjer for besøk på og fra omsorgsinstitusjon

Grunnet den stadig endrede smittesituasjonen i landsdelen vår ser vi oss dessverre nødt til å innføre noen nye restriksjoner. Dette for å beskytte de mest sårbare pasientene.

Retningslinjene gjelder for Rissa sykehjem, Leksvik sykehjem og Råkvåg aldershjem, men anbefales også brukt  i heldøgnomsorgs-boliger og andre omsorgsboliger der beboerne er i risikogruppen.

Inn på institusjonene tillater vi nå kun besøk fra deg som har oppholdt deg i kommunen i minimum 6 dager. Alle besøkende må ha med seg og bruke munnbind.

Vi anbefaler at du tester deg for koronavirus hvis du kommer fra et område med høy smitte.

Skal pasienten ut av institusjonen gjelder de samme reglene: alle de møter på hjemmebesøket må ha oppholdt seg i kommunen i minst 6 dager.

Les mer om besøksrestriksjoner.