Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Tekniske problemer med vaksine-bestilling på nett

Klikk for stort bildeVi har tekniske problemer med løsningen, og må derfor utsette online-bestilling av vaksine. Vi beklager dette. Vi er i en startfase med systemet. Kommunen kommer tilbake med mer informasjon når nett-bestillingen fungerer.

Tidligere i dag skrev vi:

Indre Fosen kommune starter denne uka vår nettbaserte bestillingsløsning for koronavaksine. Vi starter med personer i prioritert målgruppe 2: Personer over 85 år som bor hjemme. 

Slik bestiller du på nett

Gå til nettsiden https://timebestilling.remin.no/ og logg inn med elektronisk ID. Når du har logget inn, vil du får mer informasjon om framgangsmåten. 

Hvis du ikke kan bestille på nett, ringer vi deg - IKKE ring legekontoret for bestilling

Indre Fosen kommune har liste over alle over 85 år som bor i kommunen. Hvis du ikke har logget deg på og bestilt vaksine innen fredag morgen (5. februar), må du ikke fortvile. Kommunen vil da ringe deg og spørre om du ønsker vaksine og avtale nærmere med deg. Men hvis du har mulighet til å bestille via nett, eventuelt med hjelp fra pårørende, så oppfordrer vi deg til å gjøre det. Vi ber om at ingen ringer legekontoret for bestilling - det skaper køer på telefonlinjene. 

Hvis du er under 85 år, kan du ikke bestille vaksine ennå

Det er kun personer over 85 år som er lagt inn i bestillingsløsningen. Hvis du er under 85 år, vil du ikke komme videre i bestillingen. Når vi kan tilby vaksiner til andre aldersgrupper, vil vi informere om det. Vi vet per nå ikke dato for det. 

Les mer om koronavaksine

(Foto: Bildet er tatt av memed Nurrohmad fra Pixabay)