Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Nærbilde av fine glass, duk og servise ved et middagsbord.

Indre Fosen kommune følger de nasjonale reglene og anbefalingene for arrangementer og sammenkomster. Vi har avviklet tidligere skjema for smittevern, og ber arrangører om å sette seg inn i gjeldende regler og planlegge i tråd med det. 

 

 

 

 

På grunn av at mange beboere og ansatte nå har fått koronavaksine, endres besøksrestriksjonene ved sykehjemmene i Indre Fosen. 

Symptomer på koronavirus kan være feber, hoste, tungpustethet, hodepine, slapphet, nedsatt lukt- eller smaksans og muskelverk. I noen tilfeller kan også sår hals, rennende eller tett nese og nysing være symptomer.

Tallene viser personer som er testet i Indre Fosen kommune, og som følges opp her.

En pleier i blå klær setter vaksine i arma på en mann.

Koronavaksine gis i en bestemt rekkefølge til prioriterte målgrupper. Vi ber om at befolkningen ikke ringer legekontoret for å bestille vaksine. Denne uka kontakter vi et utvalg innbyggere i aldersgruppe 75-84 år med tilbud om koronavaksine. 

Spørsmål og svar på hva som gelder av rutiner. 

Fra og med 18. februar er det ikke lenger lokalt påbud om munnbind, men det anbefales fremdeles i situasjoner der det er vanskelig å holde 1 meters avstand til andre, f.eks. på bussen. Husk likevel at Trondheim kommune fremdeles har munnbindpåbud for kollektivtransport – og det må også reisende med buss og båt inn og ut av byen følge.

I februar 2021 gjelder både nasjonale, regionale og lokale anbefalinger. Travel regulations and quarantine rules. 

illustrasjon av en hånd som trykker på en knapp

Koronatesten er gratis.