Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Velkommen til vår digitale portal

Åpne MinSide 

Indre Fosen kommune har tatt i bruk MinSide som er en fellesløsning for norske kommuner. Her kan du bl.a. lese din digitale post fra det offentlige, melde adresse-endring, se info om din eiendom, kjøretøy, skatt og avgift, Folkeregisteret, Nav, Husbanken og Helsenorge.no. Du finner også link til kommunens digitale skjema:

Oversikt skjema

Elektronisk ID

For å få utført tjenester fra stat og kommune på nett må du ha en elektronisk ID for å kunne logge deg inn. En elektronisk ID er et identitetsbevis som bekrefter at du er den du gir deg ut for å være. Få hjelp på norge.no. 

SMS fra Indre Fosen kommune

Hvis kommunen har viktig info om infrastruktur, krise og beredskap, sender vi SMS til områdene som er berørt. Når det er meldinger om mindre alvorlige forhold, f.eks. at det er lekkasje i en vannledning eller at det skal foregå gravearbeid på en vei, benytter vi adresse-basert varsling. Det vil si at alle telefoner som er registrert ved en bolig eller fritidsbolig i Indre Fosen kommune, får melding. Hvis du ikke mottar disse meldingene, kan du sjekke din oppføring på www.servicevarsling.no. Hvis du ønsker å reservere deg mot SMS-en, kan du ta kontakt med sentralbord eller postmottak. 

Hvis meldingen inneholder viktig melding om liv og helse, f.eks. evakuering, så benytter vi et lokasjonsbasert varslingssystem. Det vil si at alle mobiler som befinner seg i et geografisk område, får melding. 

Trenger du hjelp?

☏ 74 85 51 00
Skriv til oss via vårt kontaktskjema