Aktivitetspark i Rissa sentrum

Klikk for stort bilde  Indre Fosen kommune skal anlegge en aktivitetspark i det eksisterende grøntområdet øst for rådhuset i Rissa. Parken forventes å stå ferdig i slutten av august 2019.

Oppdatering 2. september 2019: Framdriften er forsinket. Arbeidet med å sette ut apparater starter 9. september.

Situasjonskart som viser parkens plassering.  (PDF, 609 kB)

Må felle tre trær

Arbeidet med aktivitetsparken kommer snart i gang. I forbindelse med arbeidet viser det seg at det blir behov for å felle tre av furuene. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker. Disse trærne vil bli erstattet med at det plantes nye furutrær i området.

Hopp og sprett

Som du kan se på illustrasjonen under, er det planlagt bl.a. huskestativ, trampoliner og balansestokker.  I tillegg vil det bli noen benker, planter, belysning etc.

Fant du det du lette etter?