Bading i Storvatnet

Indre Fosen kommune gjør oppmerksom på at det er badeforbud i enkelte deler av Storvatnet.

Storvatnet er vannkilde for Skaugdal vannverk. Vi ber derfor om at ingen bader i området som er merket i kartet ved Sliperveien. Vis aktsomhet i hele området.

Kartet viser et område ved drikkevannsinntaket på den nordlige delen av Storvatnet, ved Sliperveien. - Klikk for stort bilde

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.