Koronavirus / corona virus

Teknisk feil koronavaksine-bestilling aldersgruppe 40-44 skal nå være rettet.

Koronainformasjon på norsk

Corona information in English

ትግርኛ   العربية  Ikinyarwanda  Soomaali

Er du født i årene 1977-1981 eller 1997-2003? Da vil du denne uka motta SMS fra Indre Fosen kommune med invitasjon til å bestille korona-vaksine.

Klikk for stort bildeKl 15.30: Vi startet utsendelse av sms-invitasjon til aldersgruppe 40-44 år i dag. Pga en teknisk feil, fikk ikke de som mottok invitasjon til å bestille time digitalt. Feilen er rettet nå. Vi ber om at flest mulig prøver å bestille time selv digitalt framfor å ringe sentralbordet.

Vi ber om at flest mulig bestiller digitalt da vi har begrenset kapasitet til å bistå per telefon. Du har tid på deg fra du mottar meldingen til du skal bestille. Så hvis du ikke har innloggings-brikke tilgjengelig, mangler nett o.l. kan du vente med å bestille til du kommer hjem.

Skal du studere i utlandet i høst? Ta kontakt med servicetorget (tlf) og gi beskjed. Dette gjelder også deg som er over 24 år. Vi kan ikke garantere at vi rekker å tilby deg begge doser før avreise, men vi skal prøve.

Når du bestiller time, er det viktig at du holder avtalen. Prioriter vaksine-timen din foran alt annet som kan flyttes. Hvis du blir hindret fra å komme, må du gi beskjed til servicetorget. Hvis du ikke dukker opp til timen, vil vi tilby vaksinen til andre. Du er da selv ansvarlig for å bestille en eventuell ny time.

Har du allerede fått koronavaksine? Da gjelder ikke sms-invitasjonen du får fra oss. Hvis du har fått første dose i en annen kommune, skal du forholde deg til datoen du har fått til dose 2 der. Du kan ikke benytte vårt tilbud om dose 1 for å få en tidligere dose 2.

Merk at når vi sender SMS med invitasjon, tar ikke kommunene ytterligere kontakt med deg. Du må selv sørge for å bestille time.