Fjernsynskjøkken på Mælan skole

Onsdag 6. februar var elever og foreldre samlet til live "fjernsynskjøkken".

Skolene i Indre Fosen kommune ønsker å sette fokus på sunn og enkel mat for foreldre og elever i en hektisk hverdag. I går ble elever og foreldre invitert til matlaging på Mælan skole med fokus på sunn og enkel mat. Elever fra 8. og 9. trinn demonstrerte framgangsmåten sammen med kokk Rune Sandø.
 Sandø holdt foredrag om sunn mat og barn.
Deltakerne fikk smake laksewraps, gulrotsuppe og smoothie.

Alle grunnskolene i Indre Fosen vil få besøk av Runde Sandø og fjernsynskjøkkenet.

Les mer om skolematprosjektet PIMPA her.

Eva Støbakk
folkehelsekoordinator
Mobil 918 63 323
Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.