Formannskapet forbyr salg av heliumballonger

Grønn ballong fylt med helium - Klikk for stort bilde

Formannskap besluttet i dag å forby salg og slipp av heliumballonger på kommunal grunn i Indre Fosen kommune. Forbudet gjelder hele året, også 17. mai og martnasdager.

Kommunen ønsker å begrense bruken av grunnstoffet helium og vil forhindre forsøpling i naturen.

En nærmere konkretisering med blant annet håndhevelse av forbudet vil trolig behandles i kommunestyremøte den 7. juni.

Formannskapet 15.05.2018

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.