Gratulerer til alle nysertifiserte foreldre-veiledere!

I Indre Fosen kommune får foreldre tilbud om veiledning i grupper gjennom programmet ICDP (International Child Development Programme). I gruppene kan foresatte som har barn i alderen 0 til 18 år i Indre Fosen kommune, komme sammen for å dele erfaringer og få råd om foreldrerollen. Gruppen ledes av sertifiserte veiledere.

For å bli veileder, kreves kursing og sertifisering. I Indre Fosen har vi nå 19 sertifiserte ICDP-veiledere. I forrige uke fikk 14 nysertifiserte veiledere diplom på rådhuset.

Vil du være med på foreldreveiledningskurs? Kontakt din lokale barnehage eller helsestasjonen.