Hederskveld og prisutdeling

Klikk for stort bilde Her er prisvinnerne fra årets Hederskveld for kultur og frivillighet.

Da er Kulturuka over for denne gang. Tusen takk til artister og aktører, arrangører og publikum. 2019-utgaven har gitt oss unike opplevelser, latter, gåsehud, tårer i øynene og mangfoldig kulturelt påfyll!

Mange dyktige frivillige har blitt nominert til ulike priser. Gratulerer til alle dere med nominasjonene og tusen takk for den innsatsen som legges ned hver dag for kulturlivet i kommunen vår.

Årets prisvinnere

• GRATULERER til Rissa Ungdomslag med SMN1’s Hederspris 2018
  • GRATULERER til Elisabeth Schei med Stadsbygd sparebank sin innsatspris 2018
  • GRATULERER til Polaire Blé med Indre Fosen kommunes ungdomspris 2018
  • GRATULERER til Per Brovold med Indre Fosen kommunes frivilligpris 2018
  • GRATULERER til Foreningen Operasjon Oleander med Indre Fosen kommunes kulturpris 2018, SMN1’s Hederspris 2018 og pris på UT-Awards for beste teaterforestilling i 2018

Da er det bare å glede seg til neste år, så sett av første uka i februar 2020!

Kultursjef Kine Larsen Kimo.

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.