Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Hils på inkluderingshelten Sara Super!

Indre Fosen ungdomsråd lanserer sin egen superhelt. Den skal komme med tips og triks i situasjoner der ekskludering lett kan oppstå, for å forhindre at noen føler seg utenfor ringen. 

Klikk for stort bilde   Inkluderingshelten har fått det supre navnet sitt fra Martin Leander Rokseth, 5. klasse Åsly skole. Han vant Ungdomsrådets navnekonkurranse blant grunnskolelever på Fosen. Over 200 forslag kom inn.  Saras utseende er tegnet av Hanna Meyer (19).

Ungdomsrådet vil komme med plakater utover våren med tips fra inkluderingshelten. Dette er en del av prosjektet Inkludering på alvor. 

Skrivekonkurranse til bokprosjekt: frist 11. mars

Ungdomsrådet har to spennende konkurranser på gang.

Det ene er en skrivekonkurranse blant alle grunnskoleelever i Indre Fosen kommune. Ungdomsrådet oppfordrer alle elever til å skrive et dikt, en fortelling, en novelle eller en faktatekst om det å føle seg inkludert, være med i ringen.

Hele klassen kan gjennomføre skriveoppgaven, men det er frivillig å delta i konkurransen. Ungdomsrådet håper at lærer som gjennomfører med klassen kan sende inn på vegne av enkeltelever eller for hele klassen. Send til marit.jansen@indrefosen.kommune.no Frist: 11. mars. 

Ungdomsrådet vil plukke ut noen av tekstene til å være med i ei inkluderingsbok. Dette skal være ei positiv bok om hva det gjør med oss når vi inkluderer hverandre. Deltakerne kan vinne fine uttrekkspremier.

Bildekonkurranse Instagram: frist 11. mars

Den andre konkurransen er en fotokonkurranse. Ungdomsrådet oppfordrer elevene til å ta bilder som viser inkludering, vennskap og det å høre til. Bildene kan lastes opp på #inkluderemere på Instagram. Noen av bildene som havner der, vil vi bruke som illustrasjoner i inkluderingsboka

  • Ta et bilde som viser vennskap, inkludering og det å høre til
  • Last opp bildet på instagram med #inkluderemere
  • Du kan laste opp bilder fram til 11.mars.