Indre Fosen igangsetter prosjektet Næringsvennlig kommune

Klikk for stort bildeIndre Fosen kommune prioriterer næringsutvikling og har ambisjon om å bli mer næringsvennlig. Derfor starter vi nå prosjektet Næringsvennlig kommune, i samarbeid med omstillingsprogrammet.

Gjennom prosjektet Næringsvennlig kommune skal Indre Fosen løfte de kommunale tjenestene som tilbys til næringslivet. Dette innebærer at vi skal bli en bedre tilrettelegger og samarbeidspartner for lokalt næringsliv, slik at både nye og eksisterende bedrifter kan utvikle seg i henhold til ambisjoner og potensiale.

Lanserer spørreundersøkelse

Vi arbeider nå med en forstudie hvor vi ønsker å få svar på hvor god Indre Fosen kommune er i sitt arbeid med å legge til rette for næringsutvikling. Som en del av dette lanserer vi i november en spørreundersøkelse til både lokale virksomheter, politikere og relevante ansatte. I tillegg skal vi intervjue representanter fra næringsliv og kommune. Dette vil gi oss viktig informasjon i hvordan våre kommunale tjenester oppleves i dag og hvilke områder som kan forbedres.

Kommunedirektøren i Indre Fosen kommune vil være ansvarlig for prosjektet, og vi har engasjert ekstern prosjektleder. Styringsgruppen er sammensatt av administrativ og politisk ledelse i kommunen, samt representant fra næringslivet.

Du kan lese mer om Næringsvennlig kommune på regionalomstilling.no.