Koronavirus og tiltak

Indre Fosen kommune utsetter Kulturuka 2021

Klikk for stort bildeKulturuka går av stabelen den første uka i februar hvert år. Vanligvis avrundes kulturuka med hederskveld og prisutdelinger.

- Ettersom koronasituasjonen fortsatt er uavklart, velger vi å utsette årets kulturuke og vente til hverdagen blir mer normal, sier kultursjef Kine Larsen Kimo.

Vanligvis avrundes kulturuka med hederskveld og prisutdelinger.

- På hederskvelden deler Stadsbygd sparebank, SpareBank 1 SMN og Indre Fosen ut priser til kultur og frivillighet. I samråd med bankene har vi i år bestemt oss for å vente med både arrangementer, hedring og prisdryss. Vi har mye flott på programmet, men nå krysser vi fingrene, følger smittevernrådene og håper å komme sterkt tilbake utpå våren, sier kultursjefen.

Fristen for å nominere kandidater utsatt

I og med at hederskvelden er utsatt, forlenger vi også fristen til å nominere kandidater til kulturpris, frivilligpris og ungdomspris. Ny frist er 9. april.

Nominer kandidater her

(Foto: Kulturskolen danser på hederskvelden 2016 Foto: Kine L. Kimo).