Indre Fosen kommune vil nå sende faktura som digital post

Indre Fosen kommune sender brevet til den digitale postkassa du mottar annen digital post fra det offentlige: Digipost, EBox eller Altinn. Hvis du har reservert deg mot å få slike brev digitalt, sendes det som vanlig papirpost hjem til deg.

Hvilke fakturaer vil jeg motta digitalt?

• Kommunale avgifter
  • Kulturskolen
  • Legekontoret
  • Helse- og omsorgstjenesten
  • Barnehage / SFO
  • Husleie
  • Hasselvika småbåthavn
  • Diverse tjenester
  • Gebyrer
  • Gebyr plan / bygningsloven
  • Oppmålingsgebyr
  • Lån NAV

Hvorfor har Indre Fosen kommune digitalisert tjenesten?

Å pakke og sende brev el. krav i ordinær papirpost, er både tidkrevende og kostbart. Ved å sende brev digitalt, kan det offentlige bruke fellesskapets penger på andre ting enn porto, papir og transport samtidig som vi sparer miljøet. Det er gratis å opprette og bruke digital postkasse, og du kan lagre brevene der så lenge du ønsker. Brevene sendes ut kryptert, slik at ingen andre enn deg kan lese posten.