Kurs i ansvarlig alkoholhåndtering

Indre Fosen kommune inviterer til kurs onsdag 20. mars 2019, kl. 16:00 – 21:00, i møterom Storsalen, Indre Fosen rådhus i Rissa.

Målet med kurset er å styrke overholdelsen av alkoholloven i skjenkebransjen, samt å forebygge overskjenking, rusrelatert vold og skjenking til mindreårige.

Målgruppen er ledere og ansatte ved kommunens skjenkesteder, aktører som ofte søker om skjenkebevilling til enkelttilfeller, ordensvakter og drosjesjåfører. Fra kommunen deltar politikere og representanter fra administrasjon.

Kurset arrangeres i samarbeid med Kompetansesenter rus – Midt-Norge (KoRus), Lensmannen på Fosen og Trondheim kommune.

Tema for kurset er:

• Alkoholloven V/ Hilde Ringard fra Eierskapsenheten i Trondheim kommune
  • Ruskultur/ narkotika/alkohol/kommunikasjon v/ KoRus
  • Ruskultur i Indre Fosen kommune v/lokalt politi
  • Samarbeid mellom skjenkested, politi, kommune og veien videre

Enkel servering.

Påmelding

innen 18.3.2019 til Hilde Anhanger Karlsen: hilde.karlsen@indrefosen.kommune.no / 980 09 605

Fant du det du lette etter?