Lokal høring av plan for sikringstiltak mot kvikkleireskred i Prestelva på Stadsbygd

NVE har utarbeidet plan for sikringstiltak mot kvikkleireskred i Prestelva og Fossbekken. Kommunen har ansvar for å sende planen på lokal høring. Høringsfrist: 19. november.

NVE har laget en plan for sikring av Prestelva og Fossbekken i den sørlig delen av kvikkleiresonen Storaunet-Skei. Planen omfatter ca 1 km erosjonssikring og bunnheving av Prestelva og Fossbekken, samt etablering av to motfyllinger i kritiske områder. Høringsdokumentene ligger listet opp til høyre under "dokumenter" eller kan leses her.

Kommunen har sendt brev om høringen direkte til berørte grunneiere. Gjennom denne lokale høringen er kommunen interessert i å få inn opplysninger som kan være av betydning for gjennomføring av sikringsarbeidene, f.eks. hvor ligger det vann- og avløpsledninger, brønner, kabler osv. Kommunen ønsker også å få informasjon om andre rettigheter eller forhold i området som kan ha betydning for sikringsarbeidene.

Høringsuttalelser skal sendes til Indre Fosen kommune v/ postmottak@indrefosen.kommune.no eller Rådhusveien 13, 7100 Rissa innen 19. november. Kommunen skal deretter samordne og videresende alle lokale uttalelser til NVE.

Dersom noen ønsker plandokumentene tilsendt pr epost eller post, kan servicetorget tlf 73 85 27 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no kontaktes.

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.