Nominer kandidater til kulturpris, frivilligpris og ungdomspris

Klikk for stort bilde Ny nominasjonsfrist: 17. januar.

Send inn nominasjoner på dette skjemaet.

Kulturprisen har som formål å tjene til inspirasjon for kulturarbeidere i Indre Fosen kommune.

Prisen skal også være en honnør for oppofrende arbeid innenfor et utvidet kulturbegrep som omfatter både det
’tradisjonelle’ området: litteratur, kunst og kulturvern, ungdomsarbeid og idrett, men også skapende fritids-
virksomheter som kan gi utfoldelse av egne anlegg og interesser.

Kulturprisen skal i første rekke gå til enkeltpersoner som er bosatt i Indre Fosen kommune, men kan også tildeles
personer som på annen måte er knyttet til kommunen. Den kan også tildeles lag og foreninger.

Frivilligprisen har som formål å tjene som inspirasjon for frivillig innsats i Indre Fosen kommune.

Indre Fosen kommunes frivilligpris tildeles enkeltpersoner som utmerker seg i forhold til pågangsmot, engasjement og innsats for frivilligheten i Indre Fosen. Prisen skal også være en honnør for oppofrende arbeid innenfor frivilligheten.

Frivilligprisen skal i første rekke gå til enkeltpersoner, som har gjort en innsats for frivilligheten over tid, men kan også tildeles flere personer som på en eller annen måte er knyttet til samme tiltak/oppgave.

Ungdomsprisen har som formål å tjene til inspirasjon for ungdom i Indre Fosen kommune, og skal i første rekke gå til enkeltungdommer, men også grupper som er bosatt i Indre Fosen. Det er en forutsetning at de som får prisen er i alderen 12-20 år.