Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Nye priser 2018 (info fra AtB)

Ny pris-, billett- og sonemodell i Trøndelag

Tirsdag 2. januar ble ny pris- og sonemodell for reiser med buss og trikk lansert i i hele fylket.  

Hva innebærer det for skoleelever?

Alle, inkludert skoleelever, som betaler billett kontant om bord i bussen, vil oppleve at prisen på enkeltbillett blir dyrere. Det gjelder i busser hvor man har mulighet til å betale med appen AtB Mobillett, reisekortet t:kort og bankkort. 


Tips!

Vi foreslår at du bestiller reisekortet t:kort og fyller på reisepenger på forhånd. Les mer om t:kort på atb.no .

Skoleelever med egen mobil kan laste ned appen AtB Mobillett via Google Play eller App Store. Med Mobillett konto kan flere mobiler være tilknyttet samme konto. Les mer om AtB Mobillett og AtB Mobillett konto på atb.no


Ungdomsbilletten – nyhet for deg som er 16-19 år

Er du fra og med 16 til og med 19 år kan du kjøpe Ungdomsbillett for 30 dager og reise så mye du vil i hele Trøndelag med buss, trikk og hurtigbåt for 460 kroner. Ungdom under 16 år som kan dokumentere at de går på videregående skole kan også kjøpe Ungdomsbillett. Ungdomsbilletten erstatter fylkesbilletten.


Informasjon om skoleskyss

Den 16. november 2017 lanserte vi ny nettsider. Informasjon om skoleskyss finner du nå under Planlegg reisen på atb.no. Generell informasjon om den nye prisstrukturen for hele Trøndelag finner du på atb.no/ny-pris/


Ta gjerne kontakt med AtB kundesenter på 474 02 820 (ordinær takst) eller via vårt kontaktskjema på atb.no hvis du har spørsmål.  
 

Kontakt

Laila Bragstad
enhetsleder Skole
E-post
Mobil 928 27 470
Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.