Koronavirus og tiltak

Nyhetsoppdatering om koronasituasjonen 11. januar

• En person har testet positivt på koronavirus.
  • Vaksinering fortsetter tirsdag.
  • Indre Fosen kommune fortsetter med samme smitteverntiltak som i forrige uke.

En person har testet positivt på koronavirus. Dette er relatert til utbrudd i en annen kommune. Personen er satt i isolasjon og smittesporingen er avsluttet. Vedkommende har ikke vært i kontakt med personer eller offentlige steder i Indre Fosen kommune.

Det har ikke kommet nye positive resultater etter romjulas utbrudd i Indre Fosen kommune.

Vaksinering fortsetter

Vaksineringen mot koronavirus fortsetter tirsdag denne uka. Vi vil ha til sammen 48 doser som fordeles mellom prioritert målgruppe ved Rissa helsetun og kritisk helsepersonell.

Kommunen eller fastlegen din kontakter deg dersom du er prioritert for tilbud om vaksinasjon. Det er ikke nødvendig å kontakte legetjenesten for å sette seg på venteliste. Hvem kan få koronavaksine?

Viktig at alle fremdeles følger smittevernrådene

Selv om vi har fått kontroll over utbruddene fra jula, er det fremdeles høye smittetall i Trøndelag. Vi ber derfor om at innbyggerne våre fortsetter med det gode smittevernarbeidet og følger lokale og nasjonale tiltak.