Nytt kollektivtilbud på Fosen fra 7. august

Lørdag 7. august er det oppstart på et nytt tilbud i Trøndelag: fleksibel transport basert på bestillingsløsning.

AtB gjør oppmerksom på at det kan komme enkelte justeringer i tilbudet frem mot oppstarten 7. august. Dette vil oppdateres fortløpende på AtBs side for Indre Fosen.

Når du skal reise i, eller til og fra Indre Fosen, kan du bruke regionlinjer og hurtigbåt. For å reise kollektivt til og fra kan du fra 7. august bestille fleksibel transport. I tillegg kan du reise med skolelinjer som også fungerer som lokallinjer.

Dette blir nytt fra 7. august

• Fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på linje 350 mellom Rissa og Trondheim på Stadsbygd. En ekstra tur til Leksvik sentrum og Vanvikan sentrum, og nytt tilbud til Rissa sentrum to ganger i uka tur/retur innenfor en åpningstid.
  • Linje 350 får nytt linjenummer 452 (Sandviksberget -) Åfjord - Vanvikan (- Trondheim).
  • Linje 450 får nytt linjenummer 350 Rissa - Trondheim.
  • Linje 350 får nye avganger og avgangstider på både hverdager og lørdag. Enkelte avganger vil korrespondere med rute 810.
  • Linje 452 får nye avganger mandag til lørdag og justering av avgangstider alle dager. Enkelte avganger vil korrespondere med rute 810.
  • Avgangene på linje 455 som kun går mellom Leksvik og Vanvikan flyttes til linje 552.
  • Linje 552 får flere avganger.