Pressemelding: Vigdis Bolås sier opp stillingen som kommunedirektør i Indre Fosen kommune

Portrett av kommunaldirektør i Indre Fosen kommune, Vigdis Bolås. - Klikk for stort bildeBolås har takket ja til tilbud om stilling som kommunedirektør i Røst kommune. Hun sier derfor opp stillingen som kommunedirektør i Indre Fosen kommune.

Bolås vil nå få nye utfordringer i en kystkommune i Lofoten. Hun startet i jobben som rådmann i Rissa kommune i 2012. Siden 2018 har hun vært kommunedirektør (endret tittel fra rådmann) for Indre Fosen kommune.

Oppsigelsestiden som kommunedirektør i Indre Fosen kommune er på seks måneder, så jobb-byttet vil skje rundt årsskiftet 2020/2021.

Det var vemodig å få oppsigelsen fra Vigdis Bolås, og jeg skulle så gjerne sett at vårt gode samarbeid kunne fortsatt. Vigdis har jobbet mer enn åtte år som rådmann og kommunedirektør i Rissa, Leksvik og Indre Fosen, og har satt et stort avtrykk i kommunen vår.

Som en følge av oppsigelsen vil Indre Fosen kommune starte en rekrutteringsprosess for å søke etter ny kommunedirektør.

Med hilsen

Bjørnar Buhaug, ordfører i Indre Fosen

Kontaktperson for mediene

Bjørnar Buhaug, ordfører i Indre Fosen kommune, tlf. 920 59 403.