Seks stipendstillinger for sykepleierstudenter på Fosen

Kommunene Indre Fosen, Ørland og Åfjord lyser ut seks stipendstillinger med mulighet for fast ansettelse fordelt på de tre kommunene. Selve stipendet utbetales av Fosen helse IKS.

For at kommunene skal kunne yte likeverdige helse- og omsorgstjenester i årene som kommer, må kommunene være i stand til å rekruttere og beholde ansatte med riktig kompetanse.
Kommunene - Indre Fosen, Ørland og Åfjord kommuner - satser på felles strategi for å rekruttere og beholde sykepleiere på Fosen.

I den forbindelse lyses det ut seks stipendstillinger med mulighet for fast ansettelse fordelt på de tre kommunene. Selve stipendet utbetales av Fosen helse IKS.

Se nærmere om stipendstillingene på hjemmesiden til Fosen helse IKS – www.fosen-helse.no

Meld din interesse ved å sende skriftlig søknad pr epost til postmottak@fosen-helse.no

Søknadsfrist: 15. mars

Eventuelle spørsmål kan rettes til Karita Lysvand – mob 995 87 318