Statsborgerprøve og prøve i samfunnskunnskap november 2018

Indre Fosen voksenopplæring skal arrangere statsborgerprøve og avsluttende prøve i samfunnskunnskap. Fristen for påmelding er 6. november.

Statsborgerprøve og prøve i samfunnskunnskap

Tirsdag 20. november kl. 9.30 i det gamle biblioteket på Rissa rådhus.
Prøvetiden er beregnet til ca. 1,5 timer.
Påmelding og/eller eventuelle spørsmål sendes til fagleder på e-post torill.nakken@indrefosen.kommune.no. I påmeldingen skriver du navn, adresse, telefonnummer, fødselsnummer, ev. DUF-nummer og hvilket språk du ønsker å ta prøven på. Statsborgerprøven må tas på norsk, mens samfunnskunnskap har flere språkalternativer.

Statsborgerprøve: 700 kr
Prøve i samfunnskunnskap: 700 kr
Du som har rett og plikt eller bare rett til norskopplæring får ta hele prøven i samfunnskunnskap gratis den første gangen du tar den. Dere som skal betale, får faktura etter at prøven er gjennomført.
Alle som tar statsborgerprøven må betale for den.
For mer informasjon om selve prøven, se kompetansenorge.no/samfunnskunnskapsprove/   og kompetansenorge.no/statsborgerproven/
Du skal ikke melde deg opp selv. Det gjør skolen for deg etter at du har sendt e-post til undertegnede. Du får brev fra skolen med informasjon to til tre uker før prøven.

Torill Hårsaker Nakken
fagleder
Indre Fosen voksenopplæring
Telefon 465 41 950

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.