Stipendstilling for sykepleiestudenter

Fosen Helse IKS lyser ut ni Stipendstillinger for sykepleiestudenter for kommunene: Indre Fosen kommune, Ørland kommune og  Åfjord kommune.

Fosen kommunene fortsetter sin satsing på felles strategi for å rekruttere og beholde sykepleiere på Fosen. I strategiperioden for Fosen helse IKS 2020 – 2024, har Fosen helse som mål å sørge for godt kvalifisert helsepersonell på Fosen, samt å sikre gode helsetjenester og god folkehelse. Ett av fokusområdene for å nå dette målet er å rekruttere, beholde og utvikle personell.

Stipendstillingen gir:

Utdanningsstipend på Kr. 50 000 fordeles over 3 år
1. studieår Kr. 30 000 ved signering av avtale
2. studieår Kr. 10 000 ved oppstart av studieåret
3.studieår kr. 10 000 ved oppstart av studieåret
100% fast stilling med 2 års bindingstid som avlønnes minimum tilsvarende 4 års ansiennitet, ved oppnådd offentlig godkjenning

Presiser hvilken kommune du søker deg til!

Søknadsfrist 18. mai 2021

Du søker via Ørland kommunes webcruiter

Kontaktpersoner:

Konstituert driftssjef Fosen Helse IKS: Kjersti Groven, tlf 92061448