Terapibadet i Rissa åpner igjen 22. februar

Familier/små grupper kan bestille badet til faste tider over en periode - minimum en måned. Det er ikke mulig å bestille enkelttimer eller drop-in.

Informasjon om Terapibadet oppdateres på facebooksiden Rissa Sanitetsforening. Facebooksiden for Terapibadet legges ned. Badet er åpent for:

• Indre Fosen kommunes faste brukere
  • Rissa Fysioterapi DA
  • Organiserte grupper
  • Familiegrupper

Bestilling

Du bestiller ved å kontakte Elin Sunde tlf 992 41 238 / e-post elinsy (at) broadpark.no

Pris

300 kr per gang. Hver gruppe får 1 time og 15 til rådighet for å få tid til renhold.

Pga smittevern kan det ikke være mer enn fem personer samtidig i damegarderoben og tre i herregarderoben. Kun to personer i dusjrommet samtidig. Badstua holdes stengt.

Smittevern

Alle må ta på håndsprit på vei inn og ut av Terapibadet.

Man må holde minst 1 meters avstand (til andre enn de man bor med) i basseng, garderober og dusj.

Hver gruppe må vaske berøringspunkter/flater før man forlater Terapibadet.