Tilbud om tredjedose koronavaksine for innbyggere 65 år og eldre

tegning som viser en sprøyte som skremmer virus med redde og sinte ansikt.  - Klikk for stort bilde Bildet er tatt av Bianca Van Dijk fra Pixabay Indre Fosen kommune har nå åpnet opp for at innbyggere 65 år og eldre kan bestille time til en oppfriskningsdose av koronavaksine. Det skal gå minst 6 måneder mellom dose 2 og en oppfriskningsdose 3.

Indre Fosen har startet vaksinering med dose 3 til definerte risikogrupper. Les mer om hvilke risikogrupper som er prioritert her.  For risikogruppene skal det gå minst 4 uker mellom 2 og 3 dose.

Fra uke 43 (uka som starter med 25. oktober), tilbyr vi vaksinering med en tredje "oppfriskningsdose" av alle innbyggere som er født i 1956 og tidligere. Vi sender ut sms til innbyggere født i 1956 og tidligere, men den vil ikke nå alle pga manglende opplysninger i Folkeregisteret. Vi setter derfor pris på om du informerer dine nærmeste i denne aldersgruppen om tilbudet. Timebestillingen er åpnet:

Bestill time til dose 3 her

Hvis du ikke har mulighet til å bestille time digitalt, kan du ringe kommunens servicetorg for hjelp på hverdager kl 10-14, telefonnummer 74 85 51 00.

FHI anbefaler ikke at influensavaksine og koronavaksine settes samtidig. De bør gå én uke mellom. Oppfriskningsvaksinasjon mot covid-19 (dose 3) må ikke gå på bekostning av influensavaksinasjon.

Se temaside koronavaksine