Trimpoeng (app)

Trimpoeng er en gratis app der du kan samle poeng når du går tur. 2022-turene blir tilgjengelig i appen fra 15. mai. Men pga mye snø i marka blir ikke alle turene merket opp til den datoen.

I år blir det rundt 20 nye turmål med ulik vanskelighetsgrad og geografisk fordelt.

Les mer og last ned appen

Når du er framme ved turmålet, klikk  "sjekk inn» på mobilen, og du er registrert.

Info om alle turene finner du i appen, samt bilde og kart med sjekkpunkt. Dette kan brukes som et slags kompass så lenge du har strøm på mobilen. Bruk gjerne vanlig kart i tillegg, så får du mer ut av turen.

Turene er gradert

Det gir ulik poengsum ut i fra lengde, høydemeter osv.

Det er fortsatt mye snø i terrenget, så start med de turene som er i lavlandet eller langs fjorden.

Vi trekker noen tilfeldige premier til høsten, så her har alle samme sjanse til å vinne!

Tenk på dette før du drar på tur

Ta hensyn til: Beitedyr, grinder, bålforbud, ha hund i bånd, eget og ev andres søppel med hjem, hekke og klekke-tid og alt det andre som er lurt å huske når man ferdes i naturen.

Respekter parkering og privat eiendom! Hvis det blir trøbbel med at enkelte kjører forbi P-plass, vil denne turen kunne bli tatt ut. Enkelte ruter går nær private hus/ hytter – vis hensyn!

Husk ellers at f.eks. hoggormen ikke er farlig såfremt du har ok skotøy, men at elgku med kalv ikke nødvendigvis er lurt å snakke for mye med.

Har du spørsmål eller trøbbel med ei rute, ta kontakt direkte med Bård Hindrum ( 91379984)

Kos dere med turene - gå rolig og ikke bli stressa av at andre har mer poeng. Noen har alltid bedre tid og lengre bein enn deg!

God tur:)

Bård Hindrum